Sayfalar

Börülce Böbreklerimize Faydalıdır. – Faydalı Yaşam

Börülce Böbreklerimize Faydalıdır. – Faydalı Yaşam: Börülce Böbreklerimize Faydalıdır.
Böbrek tonlaması, üriner frekans, nokturnal emisyon ve bazı jinekolojik fonksiyonel hastalıklar üzerinde yardımcı bir etkiye sahip olan, böbreklerimize faydalı börülce’nin önemli bir işlevidir. Geçmiş neslin doktorları, börülce böbrek rüyalarını ve kaygan özünü tedavi etmek için harika bir ilaç olarak gördüler.









Protein ve lif açısından oldukça zengin olan böbreklerimize faydalı börülce, içerdiği yağ oranı ile ters orantılıdır. Türk mutfağında da sıklıkla tüketilen böbreklerimize faydalı börülcenin aslen Afrika, Güney Amerika veya Asya kökenli olduğu düşünülmektedir. Yapısal olarak fasülyeyi andıran böbreklerimize faydalı börülce aslında fasülyegiller arasında yer almamaktadır. Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde yetiştirilen, tüketilen ve sevilen böbreklerimize faydalı börülcenin en çok Ege değince akla gelmeside oldukça dikkat çekici.


--



--
--



--
.
http://www.bitkiveinsan.com/hurma-iktidarsizliga-iyi-geliyor/
.
---




---
.
http://naturlebens.com/zemzem-suyu-genclestirir/
.
loading...
.
http://faydaliyasam.com/anne-sutu-gozde-kasinti-kizariklik-ve-goz-nezlesine-faydalidir/
.




.
http://www.enerjistmasor.com/parmak-basinc-masaci-akupunktur-vucuda-faydalidir/
.




.
http://www.humancurative.com/karpuz-gece-korlugu-riskini-azaltir/
.




.

.
http://faydaliyasam.com/kirmizi-pancar-mide-bulantisini-giderir/
Bilgi kaynaklarımız:
www.google.com
www.faydaliyasam.com
www.naturlebens.com
www.humancurative.com
www.bitkiveinsan.com

.
---



---
.
UYARI:
Hastaliklari teşhis, tedavi etmek 1219 sayılı Tababet Kanunu’na göre sadece hekimlerimizin görevidir. Bu web sitesinde yer alan bilgiler sağlıklı ve faydali yaşama hakkında tavsiye niteliğinde olup paylaşımlar ve konularımız tavsiye ettiğimiz ürünlerimiz ilaç değil, faydali yaşama besin destek ürünleridir. Tedavi veya doktor tedavisi yerine geçmez. Paylaşılan metin ve Kürlerin içerisinde geçen bitkilerin kullanımından önce, adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye olunur. Hayata sağlıklı, afiyet içinde, faydali yaşamanız dileklerimizle.
.
---


---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder